Laat je helpen

€245 + €99

  • Plan een (video)gesprek
  • Bespreek je wensen met de specialist
  • Verslag in begrijpelijke taal
  • Teken bij Notaris in de buurt

Goed om te weten

We leggen je kort uit wat je kunt verwachten. Na het inplannen van de afspraak neemt de Erfrechtspecialist op het door jou vastgestelde tijdstip contact met je op. De Erfrechtspecialist stelt je straks allerlei vragen om te bepalen hoe jouw situatie er uit ziet en wat je wensen zijn. Het gesprek duurt ongeveer 60 minuten. We doen dit uitgebreid om ervoor te zorgen dat je testament aansluit bij je specifieke situatie en wensen. Zo maak je samen met de specialist jouw testament en levenstestament. Het vaste bedrag per testament van € 245,- is inclusief het tekenen bij de notaris  en een verslag in begrijpelijk taal. Hierdoor weet je precies wat er in je testament staat. Het gesprek met de specialist van ongeveer 60 minuten kost eenmalig € 99,- . Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen direct contact met u op!

 

In het gesprek met de adviseur hebben we verschillende gegevens van je nodig. Wij sturen je bij de bevestiging van de afspraak een overzicht van de benodigde gegevens. Hiermee kunnen we je testament en levenstestament volledig opmaken, zodat je naar de notaris kunt om te passeren. Uiteraard geef je eerst zelf nog akkoord op de aktes.

 

Onze testament tool is echt helemaal gratis. Je kunt het zelf doen, of wij kunnen je helpen met het invullen hiervan. Er zijn veel partijen die je meteen laten betalen. Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je daadwerkelijk besluit een testament te laten opmaken. Bij ons vind je dan ook geen kleine lettertjes of additionele kosten voor bijv. extra clausules.