Laat je helpen

€275 + €99

  • Plan een telefonisch gesprek
  • Bespreek je wensen met de specialist
  • Ontvang een uitgebreid verslag in begrijpelijke taal
  • Teken bij notaris in de buurt

Goed om te weten

De eerste stap is het inplannen van een afspraak met een erfrechtspecialist. Vul het korte formulier hieronder in en klik op aanmelden en verstuur. Wij ontvangen je verzoek en bellen je direct op voor het maken van een afspraak.

 

Op het door jou vastgestelde tijdstip neemt de erfrechtspecialist contact met je op. De erfrechtspecialist stelt je allerlei vragen om te bepalen hoe jouw situatie er uit ziet en wat je wensen zijn. Het gesprek duurt ongeveer 60 minuten. We doen dit uitgebreid om ervoor te zorgen dat je testament en levenstestament aansluit bij je specifieke situatie en wensen.

 

Een testament bij Thuisnotaris kost altijd € 275,- per akte. Dit is inclusief het ondertekenen bij de notaris. Mocht je bijvoorbeeld een testament en een levenstestament opstellen voor jezelf en je partner, dan wordt het vaste bedrag vermenigvuldigd met het aantal aktes (in dit voorbeeld ‘keer 4’). Je ontvangt daarnaast van ons een uitgebreid verslag in begrijpelijk taal. Het gesprek met de Erfrechtspecialist van ongeveer 60 minuten kost eenmalig € 99,- .

 

In het gesprek met de specialist hebben we verschillende gegevens van je nodig. Wij sturen je bij de bevestiging van de afspraak een overzicht van de benodigde gegevens. Hiermee kunnen we je testament en levenstestament volledig opmaken, zodat je daarna naar de notaris kunt om te ondertekenen. Uiteraard geef je eerst zelf nog akkoord op de aktes in ons klantportaal.