De beste partij

Thuisnotaris is een samenwerking tussen het grootste notariskantoor van Nederland en het grootste testamentadvies bedrijf. Samen hebben wij de afgelopen jaren al bijna 30.000 tevreden klanten aan een passend testament geholpen. Lees hier meer over ons.

De beste dienstverlening

  • Je kunt bij ons altijd gratis je testament ontdekken en verkennen
  • We hebben het meest uitgebreide maatwerk testament: ook voor samengestelde gezinnen!
  • Op elk moment in het proces is het mogelijk om begeleiding van een adviseur aan te vragen
  • Je ontvangt altijd een uitgebreide uitleg en ondersteuning
  • Naast de aktes ontvang je van ons een testament in begrijpelijke taal
  • Er is altijd een controlegesprek met een van onze specialisten voordat de akte naar de notaris gaat
  • We hebben een landelijk netwerk daardoor passeren bij notarissen tegen de scherpste prijs mogelijk is

Het beste tarief

Wij hanteren een all-in tarief voor onze dienstverlening. Je krijgt een maatwerk testament voor een vaste prijs. Geen extra kosten voor specifieke varianten of situaties. Daarnaast kun je bij ons gratis ontdekken hoe je testament er uit moet zien. En betaal je pas op het moment dat je het testament echt wilt laten opmaken. Er is geen andere partij die ons uitgebreide keuzetestament en dezelfde dienstverlening biedt tegen een betere prijs.

Ons stappenplan

Thuisnotaris heeft een overzichtelijk stappenplan. Verken je keuzes, controleer samen met ons je gemaakte keuzes en passeer bij de notaris.

Stap 1 - Verken

Beantwoord de vragen, kies wat voor jou belangrijk is en ontvang een overzicht van je ideale testament in begrijpelijke taal. Je kunt je ook laten begeleiden door onze specialist.

Stap 2 - Controleer

Wij bellen je om samen met je te controleren of je de juiste keuzes hebt gemaakt. Daarnaast nemen we je persoonsgegevens door.

Stap 3 - Passeer

We maken een afspraak voor je bij een notaris bij jou in de buurt. Hier wordt het testament gepasseerd. Je betaalt pas als dit is gebeurd.

3 pakketten

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, hebben we 3 pakketten samengesteld. Kies je pakket en regel het direct!

Ontdek

Gratis

Ontdek hoe je ideale testament er uit ziet en bepaal later hoe je verder wilt gaan. Dit doe je door de vragen te beantwoorden en keuzes te maken die voor jou van belang zijn. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op!

Doe het zelf

Per testament€245

Volg de stappen van de gratis module en kies wat voor jou van belang is. Ontvang een verslag in begrijpelijke taal. Onze specialist neemt telefonisch een aantal gegevens met je door. Daarna kun je de akte passeren bij een notaris in de buurt.

Laat je helpen

Per testament€245
+
Eenmalig€99

Maak samen met een adviseur je testament. Bespreek je wensen die voor jou van belang zijn en neem dit op in je testament. Je ontvangt een verslag in begrijpelijk taal. Daarna kun je de akte passeren bij een notaris in de buurt.