Doe het zelf

€275

  • Zelf eenvoudig je testament opstellen
  • Verslag in begrijpelijke taal
  • Onze specialist belt je ter controle
  • Teken bij notaris in de buurt

Goed om te weten

We stellen je straks allerlei vragen om te bepalen hoe jouw situatie er uit ziet en wat jij wilt opnemen in jouw testament. Dit duurt ongeveer 30 minuten. We doen dit uitgebreid om ervoor te zorgen dat je testament aansluit bij je specifieke situatie en wensen. Je maakt hiermee zelf je testament en levenstestament. Het vaste bedrag per testament van € 275,- is inclusief het ondertekenen bij de notaris, een persoonlijk controlegesprek en een persoonlijk verslag. Hierdoor weet je precies wat er in je testament staat. Vervolgens zijn er 2 belangrijke zaken die je zelf nog moet regelen:

1 ) Je ontvangt een link naar ons klantportaal, zodat je op een veilige manier zelf je persoonlijke gegevens invult voor in je testament. Het is belangrijk dat dit volledig en goed is. Deze gegevens komen in je testament.

2) Je maakt direct online een afspraak met een van onze Erfrechtspecialisten voor het persoonlijke controle gesprek (20 minuten). Zo weten we zeker dat alles goed is. Het controle gesprek plan je minimaal 5 dagen vooruit.

 

Wij gaan in de tussentijd voor je aan het werk. Je ontvangt na het controle gesprek de definitieve aktes die je zelf akkoord geeft in ons klantportaal. Na goedkeuring neemt de dichtstbijzijnde notaris contact met je op voor het maken van de passeerafspraak. Je ontvangt 1 factuur voor het gehele traject.

 

Heb je een korte vraag, dan kun je gratis een korte afspraak van 5-10 minuten inplannen met onze erfrechtspecialisten. Mocht je tijdens het invullen toch hulp willen hebben van een specialist, dan kun je dit op ieder moment aangeven. Je plant dan zelf een gesprek van 60 minuten in. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 99,-. Je ontvangt hierbij een uitgebreid verslag.

 

Onze online testament tool is echt helemaal gratis. Je kunt je antwoorden op ieder gewenst moment opslaan en later terug komen. Er zijn veel partijen die je meteen laten betalen. Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je daadwerkelijk besluit een testament te laten opmaken. Bij ons vind je dan ook geen kleine lettertjes of additionele kosten voor bijv. extra clausules.