Doe het zelf

€245

  • Zelf eenvoudig je testament opstellen
  • Verslag in begrijpelijke taal
  • Onze specialist belt je ter controle
  • Teken bij notaris in de buurt

Goed om te weten

We leggen je kort uit wat je kunt verwachten. We stellen je straks allerlei vragen om te bepalen hoe jouw situatie er uit ziet en wat jij wilt opnemen in jouw testament. Dit duurt ongeveer 30 minuten. We doen dit uitgebreid om ervoor te zorgen dat je testament aansluit bij je specifieke situatie en wensen. Je maakt hiermee zelf je testament en levenstestament. Het vaste bedrag per testament van € 245,- is inclusief het tekenen bij de notaris, een persoonlijk controlegesprek en een verslag in begrijpelijk taal. Hierdoor weet je precies wat er in je testament staat.

 

We hoeven nog niet te weten wie je bent. Op het eind hebben we wel een e-mail adres nodig. Wij gaan in de tussentijd voor je aan het werk. Je ontvangt na het controle gesprek de definitieve aktes die je zelf akkoord geeft. Na goedkeuring neemt de dichtstbijzijnde notaris contact met je op voor het maken van de passeerafspraak. Heb je een korte vraag, dan kun je gratis een korte afspraak van 5-10 minuten inplannen met onze Erfrechtspecialisten. Mocht je tijdens het invullen toch hulp willen hebben van een specialist, dan kun je dit op ieder moment aangeven bij ons. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 99,- .

 

Onze online testament tool is echt helemaal gratis. Je kunt je antwoorden op ieder gewenst moment opslaan en later terug komen. Er zijn veel partijen die je meteen laten betalen. Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je daadwerkelijk besluit een testament te laten opmaken. Bij ons vind je dan ook geen kleine lettertjes of additionele kosten voor bijv. extra clausules.