Over Thuisnotaris

Maak je testament eenvoudig zelf

Thuisnotaris is de online notaris van Nederland. Samen met het grootste notariskantoor van Nederland hebben wij de afgelopen jaren ruim 30.000 tevreden klanten aan een passend testament en levenstestament geholpen. Deze ervaring en expertise zetten we nu in om je te helpen zelf een goed testament en levenstestament te maken.  Ook kunnen wij je helpen met het afwikkelen van een nalatenschap.

Je testament ontdekken is bij ons gratis. Er zijn veel partijen in de markt die je meteen laten betalen. Bij ons niet. Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je daadwerkelijk besluit om verder te gaan. Je vindt geen kleine lettertjes of additionele kosten voor bijvoorbeeld extra clausules. We hebben vaste prijzen en altijd persoonlijke contact met het controlegesprek. Hiermee borgen we de kwaliteit en onderscheiden ons door persoonlijk en online te combineren.

Thuisnotaris biedt de meest uitgebreide testamenten die klanten zelf eenvoudig online kunnen opstellen. Wij bieden de scherpste tarieven in de markt en waar nodig helpen we je verder met een persoonlijk gesprek of specifieke vraag waar je niet uitkomt. Je kunt door heel Nederland ondertekenen en met het persoonlijk controle gesprek weet je zeker dat het goed zit. Er is geen andere partij die ons uitgebreide keuzetestament en dezelfde dienstverlening biedt tegen een betere prijs. Heb je een vraag? Onze erfrecht expert staat altijd klaar via de live chat stuur een email of plan een 10 minuten gesprek in.

Vanuit je eigen huis je notaris zaken online regelen

Maatwerk testament voor iedereen!

De kosten van een passend (levens)testament verschilt per situatie en per aanbieder. Partijen die testamenten tegen een lager tarief aanbieden kennen vaak kleine lettertjes: bepaalde situaties worden uitgesloten (bijvoorbeeld een samengesteld gezin) of er komen additionele kosten bij voor extra clausules. Wij bieden je het meest uitgebreide maatwerk testament tegen een vaste lage prijs (incl. ondertekenen bij de notaris). Hoe dat kan? Omdat je zelf een stukje van het werk overneemt, Thuisnotaris het opstellen van een testament goed geautomatiseerd heeft en er een nauwe samenwerking is met notariskantoren.

In tegenstelling tot andere aanbieders krijg je bij ons maatwerk en persoonlijke dienstverlening. Je kan bij ons ook terecht:

  • Als je een samengesteld gezin bent
  • Als je kinderen uit een eerder huwelijk hebt
  • Als je gehandicapte kinderen hebt
  • Als je kleinkinderen wilt toevoegen
  • Als je personen wilt uitsluiten en onterven
  • Als je onbeperkt andere personen wilt toevoegen
  • Als je onbeperkt goede doelen wilt toevoegen

Waarom zou ik mijn testament via Thuisnotaris regelen?

Kan ik de lage prijs wel vertrouwen?

We kunnen je deze lage tarieven bieden omdat wij het opstellen van een testament slim hebben geautomatiseerd, samenwerken met notariskantoren en je doet veel zelf!

 

Heeft Thuisnotaris zelf notariskantoren?

Wij zitten niet in dure kantoorpanden.  Geen zorgen over de kwaliteit. Wij bieden altijd persoonlijk contact en het meest uitgebreide maatwerk testament.

 

Is jullie testament wel rechtsgeldig?

Je ondertekent je testament gewoon bij de notaris. Je testament is hiermee rechtsgeldig en wordt opgenomen in het Centraal Testamenten Register.

 

Ik ga zelf naar een notaris in de buurt, kan dat?

Dat kan natuurlijk ook. Realiseer je dan dat je zelf contact moet opnemen met de notaris, moet onderhandelen over de hogere prijs en niet alles extra is gecontroleerd.

 

Ik weet niet wat een testament kan?

Geen probleem. We nemen je aan de hand in onze testamenthulp. En we leggen je bij elke optie uit wat deze voor je doet. Hulp nodig? Neem contact op via de livechat.

Hoe moet ik de prijs van Thuisnotaris vergelijken?

Je betaald €245,- per testament. Dit is inclusief de kosten van de notaris en overige kosten. Hier zit ook het controlegesprek bij in samen met het gespreksverslag.

Ik weet niet goed hoe Thuisnotaris werkt?

Maak je keuzes in de Testamenthulp. Plan een afspraak voor controle en controleer zelf je testament. De notaris neemt contact met je op om te ondertekenen.

Kan ik via jullie naar mijn eigen notaris?

We hebben landelijke samenwerkingen. Onze systemen en aktes zijn goed op elkaar aangesloten. Hierdoor kunnen we het scherpe vaste tarief bieden.

Samenwerkingen & partners

Samenwerking met TestamentTest

Thuisnotaris werkt intensief samen met TestamentTest. TestamentTest is gemaakt om op basis van een aantal eenvoudige vragen, snel en eenvoudig meer duidelijkheid te krijgen over je eigen situatie. Daarnaast laat de TestamentTest de vele mogelijkheden zien om goede doelen te steunen na je overlijden. De test is gemaakt en wordt onderhouden door Mr Bart Lever, notaris Meppel. TestamentTest op je eigen website?

Klik hier voor meer informatie

Samenwerking met goede doelen

Leden van Goede Doelen Nederland kunnen de Thuisnotaris-tool kosteloos en zonder verplichtingen gebruiken. Met de Thuisnotaris-tool kunnen ze voor hun relaties eenvoudig en snel een testament online opstellen. Ook kunnen ze hun relatie begeleiden bij het invullen. Door het persoonlijke controlegesprek komt het opnemen van één of meerdere goede doelen zorgvuldig(er) tot stand. Neem dan contact op voor meer informatie.

Nalaten aan een goed doel

Samenwerking met NabestaandenLoket

Na een overlijden moeten er veel zaken worden geregeld. Thuisnotaris en NabestaandenLoket werken samen om je nabestaanden te voorzien van de juiste hulp en begeleiding. Naast alle erfrechtelijke zaken (bijv. Verklaring van Erfrecht, aangifte erfbelasting) kun je bij Thuisnotaris ook je abonnementen afwikkelen bij meer dan 1600 organisaties.

Afwikkeling nalatenschap