Wie zijn wij?

Maak je testament eenvoudig zelf

Thuisnotaris is een samenwerking tussen het grootste notariskantoor van Nederland en het grootste testamentadvies bedrijf. Samen hebben wij de afgelopen jaren al bijna 30.000 tevreden klanten aan een passend testament geholpen. Vanaf nu zetten wij onze ervaring in om je te helpen zelf een goed testament en levenstestament te maken.

Wij bieden de scherpste tarieven in de markt. Bij ons kun je altijd gratis oriënteren en zelf je mogelijkheden ontdekken. En waar nodig helpen we je verder met een persoonlijk gesprek of specifieke vraag waar je niet uitkomt. Er is geen andere partij die ons uitgebreide keuzetestament en dezelfde dienstverlening biedt tegen een betere prijs.

Onze testament verkenner (online scan) is echt helemaal gratis. Er zijn veel partijen die je meteen laten betalen. Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je daadwerkelijk besluit een testament te laten opmaken. Bij ons vind je dan ook geen kleine lettertjes of additionele kosten voor bijv. extra clausules.

Vanuit je eigen huis je notaris zaken online regelen

Maatwerk testament voor iedereen!

In tegenstelling tot onze concurrenten krijg je bij ons maatwerk. Bij ons vind je dan ook geen kleine lettertjes of additionele kosten voor bijv. extra clausules. Je kan bij ons ook terecht:

  • Als je een samengesteld gezin bent
  • Als je kinderen uit een eerder huwelijk hebt
  • Als je gehandicapte kinderen hebt
  • Als je kleinkinderen wilt toevoegen
  • Als je personen wilt uitsluiten en onterven
  • Als je onbeperkt andere personen wilt toevoegen
  • Als je onbeperkt Goede Doelen wilt toevoegen

De kosten van een passend testament verschilt per situatie en per aanbieder. Partijen die testamenten tegen een lager tarief aanbieden kennen vaak kleine lettertjes: bepaalde situaties worden uitgesloten (bijv. een samengesteld gezin) of er komen additionele kosten bij voor extra clausules.

Wij bieden je het meest uitgebreide maatwerk testament tegen een vaste lage prijs (incl. passeren bij de notaris). Hoe dat kan? Omdat u zelf een stukje van het werk overneemt, thuisnotaris het opstellen van een testament goed geautomatiseerd heeft en er een nauwe samenwerking is met notariskantoren.

Samenwerking met TestamentTest

Thuisnotaris werkt ook intensief samen met TestamentTest. TestamentTest is gemaakt om op basis van een aantal eenvoudige vragen, snel en eenvoudig meer duidelijkheid te geven over je eigen situatie en mogelijkheden (inclusief nalaten aan Goede Doelen). TestamentTest werkt samen met Goede Doelen Nederland en is gemaakt in samenwerking met deskundige notarissen en fiscalisten. De teksten op deze website staan onder redactie van Mr Bart Lever.

TestamentTest

Het Thuisnotaris Team

Tom

Alma

Bas