Kosten opstellen testament

  • 11 mei 2023

In dit artikel

Kosten opstellen testament

Het opstellen van een testament is voor velen een belangrijke stap in het leven, maar kan ook een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Een van de belangrijkste vragen die mensen hebben bij het opstellen van een testament is: hoeveel gaat het kosten? Thuisnotaris biedt de meest uitgebreide testamenten tegen de scherpste tarieven in de markt.

Wat zijn de kosten voor het laten opstellen van een testament?

Als je een testament wilt laten opstellen, is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn. De kosten voor het opstellen van een testament kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen zijn de kosten bij de notaris echter aan de hoge kant. Zo hanteren sommige notarissen tarieven van €500,- tot wel €1000,- voor het opstellen van 1 testament. Gelukkig is er ook een betaalbare optie beschikbaar, namelijk Thuisnotaris.

Thuisnotaris is een online platform waar je zelf een testament kunt opstellen of met behulp van een erfrechtspecialist. Bij Thuisnotaris worden de meest uitgebreide testamenten aangeboden tegen de scherpste tarieven op de markt. Bij Thuisnotaris betaal je slechts €245,- per akte, ongeacht het type testament. Bij het opstellen van meerdere testamenten gelden de volgende tarieven:

  • 2 aktes = €490,-
  • 3 aktes = €735,-
  • 4 aktes = €980,-

De kosten voor het ondertekenen bij de notaris  en het persoonlijke controlegesprek van 30 minuten zitten bij de prijs inbegrepen. Ook ontvang je een uitgebreid verslag. Hiermee biedt Thuisnotaris het meest uitgebreide maatwerk testament voor het scherpste tarief zonder kleine lettertjes of additionele kosten. Een testament online zelf samenstellen: Eenvoudiger, beter en goedkoper kan niet.

Wat biedt Thuisnotaris.nl?

Bij Thuisnotaris bieden wij een unieke en innovatieve manier van het opstellen van een testament. Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van drie verschillende opties op onze website: het ontdek pakket, het doe-het-zelf pakket en het laat-je-helpen pakket. Deze opties maken het voor klanten mogelijk om helemaal zelf een testament samen te stellen of om hulp te krijgen van een erfrechtspecialist. Onze werkwijze onderscheidt zich doordat we altijd een persoonlijk controle gesprek met de klant hebben om de kwaliteit te waarborgen. Na afloop van het gesprek ontvangt de klant een gespreksverslag in duidelijke en begrijpelijke taal.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd zijn voordat ze besluiten om een testament te laten opstellen. Daarom zijn er bij Thuisnotaris geen kleine lettertjes of additionele kosten voor bijvoorbeeld extra clausules of vanaf prijzen. Bovendien is Thuisnotaris een samenwerking met het grootste notariskantoor van Nederland en hebben we inmiddels ruim 30.000 klanten eerder geholpen aan een goed testament. Daarnaast hebben we belangrijke samenwerkingen met Goede Doelen Nederland, verschillende Goede Doelen en TestamentTest.nl.

Bezoek nu onze website Thuisnotaris.nl en stel jouw eigen testament samen! Het is heel verstandig om te kiezen voor een testament en een levenstestament. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Kies voor Thuisnotaris, dé betrouwbare partner voor het opstellen van jouw testament.

Delen via

Een maatwerk testament voor iedereen!

Ontdek

Gratis

Ontdek hoe je ideale testament er uit ziet en bepaal later of en hoe je er verder wilt.

Doe het zelf

Per testament €245

Maak zelf je testament, laat ons het controleren, teken bij een notaris bij jou in de buurt.

Laat je helpen

Per testament €245
+
Eenmalig €99

Maak samen met een erfrechtspecialist je testament en teken bij een notaris bij jou in de buurt.

Wij werken samen met Testamenttest.nl

Wij werken samen met TestamentTest.nl

Testamenttest is een onafhankelijke test om te bepalen of jij een testament en levenstestament nodig hebt. In de afgelopen jaren hebben ruim 80.000 mensen de test ingevuld. Het is gemaakt op basis van een aantal eenvoudige vragen om snel en eenvoudig meer duidelijkheid te krijgen over je eigen situatie. TestamentTest werkt samen met Goede Doelen Nederland (branche organisatie van goede doelen) en is een samenwerking tussen deskundige notarissen en fiscalisten. De teksten en adviezen worden regelmatig gecontroleerd en staan onder redactie van Mr Bart Lever.

Wil je geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen de TestamentTest op je eigen website plaatsen? klik hier voor meer informatie

Doe de TestamentTest